Home Vollegrondsgroenten

Vollegrondsgroenten

Een sterk en gezond gewas met een optimale opbrengst van uitstekende kwaliteit dat bestand is tegen alle weersomstandigheden, dat wilt u als vollegrondsgroenteteler toch ook? Zoals uw afnemers dat van u verwachten, eist u ook van uw toeleveranciers betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Of het nu gaat om precisie bemesting, de beste afdekmaterialen of geïntegreerde gewasbescherming, onze vollegrondadviseurs leveren u niet alleen een compleet productenpakket, maar begeleiden uw teelt ook met een deskundig advies op maat.

Betrouwbare kwaliteit
Sinds de oprichting in 1943 investeren wij in langdurige relaties met fabrikanten, die kwaliteit leveren en investeren in R&D, zoals Koppert Biological Systems, BASF, Bayer Crop Science, Bato Plastics, Oerlemans Plastics, Meteor Systems en ICL (voorheen Everris). Dat garandeert kwaliteit van ons productenpakket en de door goede relaties blijven onze teeltadviseurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Precisie bemesting
Een sterk gewas begint met een gezonde bodem en een bemestingsschema op maat. Een gezonde bodem bevat voldoende organische stof, lucht, water en beschikbare voedingsstoffen voor uw gewas. Overmaat of tekorten aan meststoffen en de verkeerde bewerkingen verdichten of verschralen de bodem, met als gevolg dat uw gewas achteruitgaat in productie of last krijgt van ziekten en plagen. Neem contact met ons op voor een bodemanalyse en een bemestingsplan voor uw gewas en bodem.


Meer weten? Maak een afspraak of neem contact op.

Jan
Adviseur aardbeien & kleinfruit,
vollegrondsgroenten
jsnijders@voscapelle.nl

06-20829641

UA-25274573-1