Home Vijver

Vijver

Geniet u ook zo van water in een tuin? Een waterpartij brengt rust en variatie in de tuin. Of u nu de voorkeur heeft voor een natuurlijke vijver met veel vijverplanten of liever kiest voor een strakke spiegelvijver, wij helpen u graag op weg met de aanleg en het onderhoud ervan. Wij leveren een breed assortiment aan materialen, variërend van de Ecolan EPDM rubbervijverfolie tot de pompen en filters van OASE. Als OASE vijfsterrendealer bieden wij u professioneel advies en een grote voorraad aan producten en onderdelen.

Ecolan EPDM rubbervijverfolie
Met de EPDM rubber producten van Ecolan bieden we u vijverfolie van zeer hoge kwaliteit en met een lange levensduur. Zowel de folie, het beschermdoek en andere toebehoren (zoals lijm en kit) zijn direct uit voorraad leverbaar. Liever een op maat gemaakt stuk folie of 3D liner die exact past in uw ontwerp? Ook dit kunnen we voor u realiseren. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Oase 5 sterren dealer
Als OASE 5 sterren dealer houden wij een zeer compleet OASE assortiment voor u op voorraad. Ons personeel neemt regelmatig deel aan opleidingen van OASE. Daarom kunnen wij u gegarandeerd professioneel adviseren. Of het nu gaat om planning, demonstratie, gedetailleerde instructies of projecten, bij onze winkelspecialisten bent u in goede handen!

Meer weten? Kom langs in onze winkel of neem contact op via winkel@voscapelle.nl of 0416-311326 (toets 2).

Erik
Adviseur vijver en tuin Adviseur vijver en tuin Adviseur vijver en tuin
winkel@voscapelle.nl winkel@voscapelle.nl winkel@voscapelle.nl
0416-311326 0416-311326 0416-311326

UA-25274573-1