Home Tuincentra

Tuincentra

Als inkoper van een tuincentrum zoekt u continu naar de beste producten in uw assortiment voor de consument. Zoals uw klanten dat van u verwachten, eist u van uw toeleveranciers betrouwbare kwaliteit en service. Daarom vertalen wij onze kennis uit de professionele sector naar een assortiment waar de consument van kan profiteren. Of het nu gaat om potgronden, organische substraten, meststoffen, tuingereedschappen, vijvermaterialen (pompen en filters) of andere tuinbenodigdheden.

Betrouwbare kwaliteit
Sinds de oprichting in 1943 investeren wij in langdurige relaties met fabrikanten, die kwaliteit leveren en investeren in R&D, zoals Koppert Biological Systems, Barenbrug Holland, Melspring en Culterra. Dat garandeert kwaliteit van ons productenpakket en door de goede relaties blijven onze adviseurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Vijvermaterialen
Voor zowel de aanleg als het onderhoud en het schoonhouden van vijvers bieden wij een groot assortiment met onder andere filters, pompen en verlichting van Oase Living Water. Daarnaast leveren we EPDM vijverfolie van Ecolan. Oase staat voor kwaliteit, deskundigheid en de nieuwste techniek. De producten kennen een ergonomisch ontwerp en hoogwaardige afwerking en komen direct uit Duitsland bij ons terecht. Neem voor meer informatie over het hele assortiment en de mogelijkheden contact op met onze specialisten.

Meer weten? Maak een afspraak of neem contact op.

Dennis
Adviseur Hoveniers & Tuincentra Adviseur Hoveniers & Tuincentra
choegen@voscapelle.nl wwelle@voscapelle.nl
06-16349196 06-53190249
UA-25274573-1