Home Teeltsystemen

Teeltsystemen

Om optimaal te kunnen telen bent u afhankelijk van een optimale regeling van alle processen in uw kas. Van watermanagement en bemesting tot klimaatbeheersing en energiebeheer. Of u nu een bedekte of onbedekte teelt heeft, Vos Capelle biedt u graag een totaaloplossing waarmee u alle processen en systemen in uw teelt kunt koppelen en regelen.

Priva klimaatbeheersing
Priva staat wereldwijd bekend om haar betrouwbare tuinbouwautomatisering. Vos Capelle is al jaren volledig Priva dealer. Dit betekent dat wij door Priva zijn gecertificeerd en ingewijd zijn in de Priva procedures en systemen. Dankzij deze ondersteuning zijn wij verzekerd van betrouwbare producten en diensten voor de installatie in uw kas.

Energiebeheer
Naast de systemen van Priva is Vos Capelle dealer van de DACHS mini WKK. Een mini WKK levert 30% elektriciteit en 70% warmte en biedt mogelijk een interessante besparing op de energierekening. Wij hebben de afgelopen jaren diverse mini WKK'S geïnstalleerd bij bijvoorbeeld boomkwekers en cymbidiumtelers en zelfs buiten de tuinbouw.

Meer weten? Maak een afspraak of neem contact op.

Hubert
Adviseur tuinbouwtechniek Adviseur tuinbouwtechniek Bedrijfsleider tuinbouwtechniek
rvos@voscapelle.nl hpruijsen@voscapelle.nl calphen@voscapelle.nl
06-53196139 06-53591443 06-30451881
UA-25274573-1