Home Sierteelt

Sierteelt

Een mooi en gaaf siergewas met prachtige bloemen of glanzend groen blad en zo min mogelijk uitval, dat wilt u als sierbloementeler/potplantenkweker toch ook? Zoals uw afnemers dat van u verwachten, eist u ook van uw toeleveranciers betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Of het nu gaat om de beste substraten, precisie bemesting, biologische gewasbescherming, folies of de vermarkting van uw product, onze sierteeltadviseurs leveren u niet alleen een compleet productenpakket, maar begeleiden u ook met een deskundig advies op maat.

Betrouwbare kwaliteit
Sinds de oprichting in 1943 investeren wij in langdurige relaties met fabrikanten, die kwaliteit leveren en investeren in R&D, zoals Koppert Biological Systems, Bayer Crop Science, Bato Plastics en Mardenkro. Dat garandeert kwaliteit van ons productenpakket en de door goede relaties blijven onze teeltadviseurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Biologische gewasbescherming
Omdat in veel gevallen chemie minder of niet meer werkt in de sierteelt (onder glas), schakelt de sector noodgedwongen over naar biologische gewasbescherming. Dat vergt een andere manier van denken ten opzichte van chemische bestrijding. Met biologie streven we naar een evenwicht, zodat de plaaginsecten geen kans krijgen zich te ontwikkelen. Dat vraagt om kennis van het gewas, van de potentiële plagen in uw kas en van de natuurlijke vijanden die we daar tegen kunnen inzetten. Afhankelijk van al deze factoren maken we een inzetschema op maat voor u.

Vermarkting
Voor u stopt het niet bij de teelt van een mooi siergewas. U denkt ook na over de optimale vermarkting van uw product. We ondersteunen u graag met bijvoorbeeld bloemenfolies, gekleurde potten, hangers en labels. Informeer naar de mogelijkheden voor verpakkingen en andere marketinguitingen voor uw gewas.


Meer weten? Maak een afspraak of neem contact op.

Jan
Adviseur sierteelt & boomkwekerij Adviseur sierteelt & boomkwekerij
mkolbach@voscapelle.nl pkorten@voscapelle.nl
06-10172912 06-83033677
UA-25274573-1