Home Hoveniers

Hoveniers

Als hovenier bent u pas voldaan als uw klant helemaal tevreden is met zijn tuin. Zoals uw klanten dat van u verwachten, eist u van uw toeleveranciers betrouwbare kwaliteit en service. Of u nu alleen gazons of siertuinen onderhoudt of de tuinen helemaal opnieuw aanlegt (compleet met de inzaai van gazons, de aanplant van bomen en de bestrijding van ziekten en plagen) onze openbaar groen adviseurs leveren u niet alleen een compleet productenpakket voor de toepassing bij uw klanten, maar begeleiden u ook met een deskundig advies.

Betrouwbare kwaliteit
Sinds de oprichting in 1943 investeren wij in langdurige relaties met fabrikanten, die kwaliteit leveren en investeren in R&D, Koppert Biological Systems, Barenbrug Holland, Melspring, ICL Specialty Fertilizers, Oase Living Water, Ecolan vijverfolie en Felco. Dat garandeert kwaliteit van ons productenpakket en door de goede relaties blijven onze teeltadviseurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Bestrijding van ziekten en plagen
Steeds meer chemische middelen zijn verboden. Dit is positief voor het milieu, maar vraagt van groenspecialisten een andere aanpak bij het bestrijden van onkruiden, ziekten en plagen. We moeten terug naar de basis: een gezonde voedingsbodem en sterke planten. Voorkomen is immers beter dan genezen! Neem voor een geïntegreerde aanpak contact op met onze specialisten. Wij adviseren u ook over mos of mollen in het gazon of schade door emelten of engerlingen.

Meer weten? Maak een afspraak of neem contact op.

Dennis
Adviseur Hoveniers & Tuincentra Adviseur Hoveniers & Tuincentra
choegen@voscapelle.nl wwelle@voscapelle.nl
06-16349196 06-53190249
UA-25274573-1