Home Openbaar Groen

Openbaar Groen

Een mooie groene stad met tevreden burgers, zonder klachten over onkruid op de stoepen, plakkende auto’s van de bladluizen, eikenprocessierupsen of aangetaste hagen. Dat wilt u als beheerder van openbaar groen toch ook? Zoals burgers van u verwachten dat u de stad en het openbaar groen mooi houdt, eist u van uw toeleveranciers betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Of het nu gaat om graszaden, (organische) meststoffen, bodemverbeteraars, substraten, bladcontainers of (biologische) gewasbeschermingsmiddelen (zoals VOSCA Adalia), onze openbaar groen adviseurs leveren u niet alleen een compleet productenpakket, maar begeleiden u ook met een deskundig advies op maat over de juiste toepassing.

Betrouwbare kwaliteit
Sinds de oprichting in 1943 investeren wij in langdurige relaties met fabrikanten die kwaliteit leveren en investeren in R&D, zoals Koppert Biological Systems, Barenbrug Holland, Melspring, Haifa NWE, Culterra en Bayer. Hierdoor garanderen wij kwaliteit van ons productenpakket en dankzij de goede relaties blijven onze adviseurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

VOSCA Bladcontainers
De VOSCA Bladcontainers bieden op milieuvriendelijke wijze een helpende hand bij het ruimen van gevallen blad. Zo blijven straten op economische en duurzame wijze schoon en veilig. In veel gemeenten maken de VOSCA Bladcontainers tijdens de herfstmaanden deel uit van het vertrouwde straatbeeld. Inmiddels bestaan er vier functionele modellen.

VOSCA Adalia (lieveheersbeestjes)
Een zwarte, plakkerige substantie op (straat-)meubilair, auto’s, trottoirs en terrassen, met als gevolg veel klagende burgers. Dit jaarlijks terugkerend beeld ontstaat door roetdauw, als gevolg van een bladluizenplaag. Onze VOSCA Adalia (lieveheersbeestjes) voorkomen een bladluizenplaag en beperken daarmee de overlast door roetdauw. Wij zetten al meer dan 15 jaar de in Nederland gekweekte larven van het lieveheersbeestje (Adalia bipunctata) in met veel succes.

Fleurige bloemenmengsels
Zorg dat uw openbaar groen er fleurig bij ligt. Er zijn al een groot aantal gemeenten en beheerders van openbaar groen die wijken, parken en buitengebieden opfleuren met de inzaai van bloemen-, kruiden- en bijenmengsels. Naast diverse standaardmengsels maken we ook graag een mengsel op maat op basis van uw specifieke wensen.

Meer weten? Maak een afspraak of neem contact op.

profielfoto_Bart profielfoto_Johan.jpg
Salesmanager Openbaar Groen,
Sportvelden & Golfbanen – Zuid-Nederland 
Adviseur Openbaar Groen,
Sportvelden & Golfbanen – Noord & Oost-Nederland
Adviseur Openbaar Groen,
Sportvelden & Golfbanen – West-Nederland
bkollenburg@voscapelle.nl jaalderink@voscapelle.nl pmook@voscapelle.nl
06-22698609 06-44966661 06-19173944
Adviseur Openbaar Groen,
Sportvelden & Golfbanen
wmuilwijk@voscapelle.nl
06-22028035
UA-25274573-1