Home Glasgroenten

Glasgroenten

Een sterk en gezond gewas, zonder last van wittevlieg, trips of andere plagen, met een optimale opbrengst van uitstekende kwaliteit, dat wilt u als glasgroenteteler toch ook? Zoals uw afnemers dat van u verwachten, eist u ook van uw toeleveranciers betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Of het nu gaat om de beste substraten, gecontroleerde bemesting, geïntegreerde gewasbescherming, optimale bestuiving of residuvrij telen, onze glastuinbouwadviseurs leveren u niet alleen een compleet productenpakket, maar begeleiden uw teelt ook met een deskundig advies op maat.

Betrouwbare kwaliteit
Sinds de oprichting in 1943 investeren wij in langdurige relaties met fabrikanten, die kwaliteit leveren en investeren in R&D, zoals Koppert Biological Systems, Bayer Crop Science, Oerlemans Plastics en Mardenkro. Dat garandeert kwaliteit van ons productenpakket en door de goede relaties blijven onze teeltadviseurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Geïntegreerde gewasbescherming
Het aanbod van beschikbare chemische gewasbeschermingsmiddelen neemt af dankzij strengere regelgeving en doordat er steeds minder nieuwe toelatingen bijkomen. Daarom zoeken wij naar andere vormen van gewasbescherming, zoals het gebruik van natuurlijke vijanden (biologie) en het stimuleren van de planteigen afweer met plantversterkers. De manier van denken moet omschakelen, van bestrijden naar het voorkomen van ziekten en plagen. Wij maken graag die omschakeling met u. 

Optimale bestuiving
Voor de bestuiving van uw gewas leveren wij NATUPOL® hommels van Koppert. Deze zijn afgestemd op de toenemende eisen van de bestuivingsmarkt en bieden de meest effectieve en duurzame bestuiving. Dit in combinatie met de hoogste beschikbaarheid van hoogwaardige hommelkolonies en advies afgestemd op de toepassing.


Meer weten? Maak een afspraak of neem contact op.

Tonnie profielfoto_PetervH.jpg
Adviseur aardbeien & kleinfruit, glasgroenten Adviseur glasgroenten Adviseur aardbeien & kleinfruit, glasgroenten
pven@voscapelle.nl tschuurman@voscapelle.nl phulten@voscapelle.nl
06-22225338 06-53591444 06-16941413
UA-25274573-1