Home Aardbeien & kleinfruit

Aardbeien & kleinfruit

Mooie gekleurde en egale vruchten, van uitstekende kwaliteit en met een optimale bewaartijd, dat wilt u als zachtfruitteler toch ook? Zoals uw afnemers dat van u verwachten, eist u ook van uw toeleveranciers betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Of het nu gaat om de beste teeltsystemen, gecontroleerde bemesting, geïntegreerde gewasbescherming, residuvrij telen of optimale bestuiving, onze aardbeien en kleinfruit adviseurs leveren u niet alleen een compleet productenpakket, maar begeleiden uw teelt ook met een deskundig advies op maat.

Betrouwbare kwaliteit
Sinds de oprichting in 1943 investeren wij in langdurige relaties met fabrikanten, die kwaliteit leveren en investeren in R&D, zoals Koppert Biological Systems, Bayer Crop Science, Oerlemans Plastics en Mardenkro. Dat garandeert kwaliteit van ons productenpakket en door de goede relaties blijven onze teeltadviseurs altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Residuvrij telen
Supermarkten en afnemers stellen steeds strengere eisen aan uw product en de residuen die het mag bevatten. Sommigen gaan zelfs nog verder dan de wettelijke normen (MRL). Het kan enorm puzzelen zijn met de toegelaten middelen om daar aan te kunnen voldoen. Zeker op kleinere vruchten met een relatief groot oppervlak worden residuen sneller teruggevonden. Daarom zoeken wij naar andere mogelijkheden, zoals het gebruik van natuurlijke vijanden (biologie) en het stimuleren van planteigen afweer met plantversterkers. Ziekten en plagen voorkomen in plaats van bestrijden dus. Wij ondersteunen u hier graag in.

Meer weten? Maak een afspraak of neem contact op.

Jan profielfoto_PetervH.jpg
Adviseur aardbeien & kleinfruit, glasgroenten Adviseur aardbeien & kleinfruit, vollegrondsgroenten Adviseur aardbeien & kleinfruit, glasgroenten
pven@voscapelle.nl jsnijders@voscapelle.nl phulten@voscapelle.nl
06-22225338 06-20829641 06-16941413
UA-25274573-1