Home Sportvelden

Sportvelden

gras

Wij leveren alle materialen voor een gezonde groei van uw bomen, planten én gras!

Voor u als fieldmanager of groundsman van een (gemeentelijk) sportbedrijf of van een Betaald Voetbal Organisatie, leveren we een compleet pakket aan producten en materialen. Denk hierbij aan graszaden, meststoffen, plantversterkers, surfactants en (natuurlijke) gewasbeschermingsmiddelen. Maar ook een ruim pakket (hand-)gereedschappen, bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Door onze jarenlange (praktijk)ervaring én uw aanbevelingen hebben we een ruim assortiment samen kunnen stellen uit enkel de bekende A-merken welke voldoen aan onze hoogste kwaliteitseisen. In 2008 ontwikkelden we daarom speciaal voor u onze eigen VOSCA meststoffen: de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Bij ons staat de klant centraal want we hebben een gezamenlijk doel. Onze adviezen zijn altijd gebaseerd op basis van de behoefte van de plant en de samenstelling van de bodem. Gezonde planten worden niet ziek!

"Vos Capelle is het enige bedrijf in Nederland met vier 'Experts natuurgras' in dienst!"

Diverse concepten geven u als fieldmanager / groundsman praktische adviezen:

  • VOSCA Bemestingsadvies
  • VOSCA Gezonder Gras Concept (in kader van Green Deal Sportvelden)
  • VOSCA Nematoden Beheersstrategie
  • 4Ever Green Concept

Trots zijn wij op de jarenlange samenwerking met onze leveranciers, waaronder: Barenbrug Holland, Koppert Biological Systems, Melspring, Haifa North-West Europe, Culterra, Compo, Headland Amenity, Aqua Aid Europe en Bayer.

Kennisdeling staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn daarom erg betrokken en actief lid bij de Branchevereniging Sport & Cultuurtechniek (BSNC) en de Nederlandse Greenkeepers Associatie (NGA)


Wilt u graag meer informatie over onze producten of diensten? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten, zij helpen u graag verder!

Adviseur Zuid-Nederland

Adviseur Noord & Oost Nederland

Adviseur West-Nederland

Bart van Kollenburg

06-22698609

bkollenburg@voscapelle.nl

Johan

Johan Aalderink

06-44966661

jaalderink@voscapelle.nl

Peter Mook

06-19173944

pmook@voscapelle.nl

UA-25274573-1