Home Hoveniers

Hoveniers

Hoveniers

Wij leveren alle materialen voor een gezonde groei van uw bomen, planten én gras!

Voor u als hovenier leveren we een compleet pakket aan producten en materialen. Denk hierbij aan gras- en bloemzaden, meststoffen, bodemverbeteraars en plantversterkers, organische producten en substraten én biologische gewasbeschermingsmiddelen. Maar ook een ruim pakket hand
-, elektrisch en
gemotoriseerd gereedschap
, bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Door onze jarenlange (praktijk)ervaring én uw aanbevelingen hebben we een ruim assortiment samen kunnen stellen uit enkel de bekende A-merken welke voldoen aan onze hoogste kwaliteitseisen. In 2008 ontwikkelden we daarom speciaal voor u onze eigen VOSCA meststoffen: de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Momenteel worden steeds meer kwaliteitsproducten aan dit private label toegevoegd, waaronder een uitgebreide lijn met potgronden en bodemverbeteraars waaronder ons topproduct: VOSCA VitaTerra!

Bij ons staat de klant centraal want we hebben een gezamenlijk doel. Onze adviezen zijn altijd gebaseerd op basis van de behoefte van de plant en de samenstelling van de bodem. Gezonde planten worden niet ziek!

Trots zijn wij op de jarenlange samenwerking met onze leveranciers, waaronder: Barenbrug Holland, Koppert Biological Systems, BVB Substrates en Van Egmond, Melspring, Haifa North-West Europe, Culterra, Compo, Aqua Aid Europe en Bayer.

Kennisdeling staat bij ons hoog in het vaandel. Jaarlijks organiseren we daarom ook kennisdagen, ook wel bekend als onze Hoveniersdag. Door het jaar heen worden ook vaak productspecifieke trainingen georganiseerd, bijvoorbeeld op vijvergebied.

Onze adviseurs komen uit het hoveniersvak en kan u dus helpen met diverse praktische tips. Wilt u graag meer informatie over onze producten of diensten? Maak dan een afspraak, wij helpen u graag verder!

Adviseur

Adviseur


Wim van der Welle

06-53190249

wwelle@voscapelle.nl

Dennis Thomassen

06-16349196

dthomassen@voscapelle.nl
UA-25274573-1