Home Golfbanen

Golfbanen

Golfbanen

Wij leveren alle materialen voor een gezonde groei van uw bomen, planten én gras!

Voor u als greenkeeper leveren we een compleet pakket aan producten en materialen. Denk hierbij aan graszaden, meststoffen, plantversterkers, surfactants en (natuurlijke) gewasbeschermingsmiddelen. Maar ook een ruim pakket (hand-)gereedschappen, bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Door onze jarenlange (praktijk)ervaring én uw aanbevelingen hebben we een ruim assortiment samen kunnen stellen uit enkel de bekende A-merken welke voldoen aan onze hoogste kwaliteitseisen. In 2008 ontwikkelden we daarom speciaal voor u onze eigen VOSCA meststoffen: de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Momenteel worden steeds meer kwaliteitsproducten aan dit private label toegevoegd, waaronder een uitgebreide lijn met potgronden en bodemverbeteraars.

Bij ons staat de klant centraal want we hebben een gezamenlijk doel. Onze adviezen zijn altijd gebaseerd op basis van de behoefte van de plant en de samenstelling van de bodem. Gezonde planten worden niet ziek!

"Vos Capelle is het enige bedrijf in Nederland met vier 'Experts natuurgras' in dienst!"

Diverse concepten geven u als greenkeeper praktische adviezen:

  • VOSCA Bemestingsadvies
  • VOSCA Gezonder Gras Concept (in kader van Green Deal Sportvelden)
  • VOSCA Nematoden Beheersstrategie
  • 4Ever Green Concept


Trots zijn wij op de jarenlange samenwerking met onze leveranciers, waaronder: Barenbrug Holland, Koppert Biological Systems, Yara, Melspring, Haifa North-West Europe, Culterra, Compo, Headland Amenity, Aqua Aid Europe en Bayer.

Kennisdeling staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn daarom erg betrokken en actief lid bij de Branchevereniging Sport & Cultuurtechniek (BSNC) en de Nederlandse Greenkeepers Associatie (NGA)


Wilt u graag meer informatie over onze producten of diensten? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten, zij helpen u graag verder!

Adviseur Zuid-Nederland

Adviseur Noord & Oost Nederland

Adviseur West-Nederland

Bart van Kollenburg

Tel. 06-22698609

E-mail: bkollenburg@voscapelle.nl

Johan Aalderink

Tel. 06-44966661

E-mail: jaalderink@voscapelle.nl

Peter Mook

Tel. 06-19173944

E-mail: pmook@voscapelle.nl

UA-25274573-1